EN
Rólunk

Wenzhou Tongle szórakoztató berendezések, amelyek boldogságot teremtenek, függetlenül attól, hogy mikor és hol, a gyermekek álmai a vállalatunk hajtóereje; ahol gyerekek vannak, ott álmok a szórakozásról. A Tongle Amusement Co., Ltd. a természetes és kifinomult karaktert fogja használni, hogy megmutassa varázsát és létrehozza a márkát. Vezetni az oktatási berendezések iparának új trendjét, és szolgálni Kína oktatásfejlesztésének új irányát.

A Wenzhou Tongle Amusement Equipment Co., Ltd. 2012 -ben alakult. Szakterületünk beltéri játszótér, beltéri trambulin, szabadtéri játszótér, tavaszi lovas és szabadtéri fitneszeszközök tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése. A termékek megfeleltek a Nemzeti Minőségfelügyeleti és Felügyeleti Központ ellenőrzésén, és rendelkeznek ISO14001, ISO18000, ISO9001, GS tanúsítványokkal és más tanúsítványokkal. A termékeket több mint 80 országba exportálják, beleértve az Egyesült Államokat, Indiát, Pakisztánt, Vietnamot és Kanadát.

A "minőség" és a "biztonság" középpontjában jobb szórakoztató termékeket és szolgáltatásokat hozunk létre az ügyfelek számára.

A beszerzési folyamatban-mérnöki műanyagokat, bevonatokat, latexet stb. Használunk, amelyek mindegyike nem mérgező és nem szennyező élelmiszer-alapanyag!

A terméktervezés kezdetétől biztonsági koncepciónk végigfut a teljes munkafolyamaton!

A termelési szabványoknak szigorúan megfelelő gyártási folyamat során a termékek minőségét soha nem hagyják figyelmen kívül.

Versenyképes megtakarítás

Versenyképes megtakarítás

Házon belüli tervezőcsapat

Házon belüli tervezőcsapat

Pro Lnstallation

Pro Lnstallation

Segítség a finanszírozásban

Segítség a finanszírozásban

Műhely
Videó

Navigáció

Rólunk

Termékek

Kapcsolat Tongle

Ilyen

+ 86 13758280449

E-Mail

[e-mail védett]

Powerde By INJNET
Kövess minket
Copyright © 2021 Wenzhou Tongle Amusement Equipment Co., Ltd. Adatvédelem | Általános szerződési feltételek
FŐOLDAL
Termékek
E-Mail
Kapcsolat